torstai 8. lokakuuta 2009

Lippujen metsästystä

Hetki on taas vierähtänyt edellisestä kirjoittelusta, mutta ehkä blogissa panostetaankin sitten määrän sijasta laatuun!

Viikko sitten riemukseni huomasin että odottamani jääkiekko-ottelu SKA - Ak Bars pelataan ensi viikon maanantaina ja aloinkin välittömästi värväämään muita kiinnostuneita lähtemään mukaan. Kiinnostuneita kun löytyi kymmenkunta niin ajattelimme kaverin kanssa hommata liput etukäteen ja keskiviikkona lähdimmekin matkaan. Jääpalatsi kun on toisella laitaa Pietaria niin metrolla saimmekin ajella sinne hyvän aikaa ~40min ja paikan päälle päästyämme emme löytäneetkään kyseistä ottelua ottelulistasta.

Lipunmyyjältä kun lippuja tiedustelimme saimme vastaukseksi ainoastaan hyvin nopeatempoista venäjää josta erottuivat lukuiset "NET" sanat, lopulta itse päättelimme että ottelu olisi mahdollisesti Pietarin toisessa jäähallissa ja suuntasimme sitten sinne ja käytimme taas puolisen tuntia metrossa. Siellä lippuja myyvän henkilön puhe oli vähän rauhallisempaa, mutta NET sanaa oli edelleenkin vaarallisen paljon ja lippuja ei irronnut sieltäkään. Lopulta puhelimella aikani SKA:n sivuja selattuani huomasikin pienellä präntättyä tekstiä jonka mukaan ottelupelataankin Liettuassa! Käänne johon en ollut kyllä lainkaan tyytyväinen koska halusin nähdä juuri tämän nimenomaisen ottelun. Mutta ei auta itku markkinoilla joten toisella kertaa uudelleen paremmalla onnella.


1 kommentti:

  1. Tuo ottelu piti käsittääkseni pelata ekana Ruotsissa, mutta näkivät naapurissa sen uhkana Elitserienille, joten siirsivät näköjään Liettuaan..

    VastaaPoista