perjantai 30. lokakuuta 2009

Euromed

Tänään tuli sitten vihdoin myös itse kyllästyttyä jatkuvaan yskimiseen & hissistä toimintaperiaatteensa omineen kuumeen potemiseen ja matkattua Ludwigin kanssa (huonekaveri) Euromediin joka on yhteistyöklinikka "Länsimaalaisen" vakuutuksen omaaville henkilöille. Hyvin tuo kelpasikin tarpeeksi monen täytetyn lomakkeen jälkeen.

Kyseessä kun on länsimaalaisen tason yksityisklinikka niin puitteet, hoito ja kielitaitokin olivat ensiluokkaisia, niin oli tosin laskukin mutta sitähän taas ei tarvitse itse maksaa. (~200e reilusta tunnista) Diagnoosi muuten oli että jokin astetta sitkeämpi flunssavirus, keuhkokuvia jostain syystä eivät halunneet ottaa kummallakin kämppiksistä on tavaraa sielläkin. Eli tuloksena tiukka käsky pysytellä sisätiloissa, pussi lääkkeitä sekä ehkä hivenen ristiriitaisestikkin 700rublan lahjakortti super-siwaan :D

Vierailimme myös kämppiksiä katsomassa ja oikein mukavat hotellitasoiset yksityishuoneet heillekkin oli annettu, maisemista tosin Nicklas kehtasi hieman valittaa kun keltainen rapattu seinä ei kuulemma tahdo silmää miellyttää... Wonder why?

Jostain syystä muuten yliopiston henkilökunta tahtoisi kovasti kärrätä meidät omaan opiskelijaterveydenhuoltoonsa, mutta parin kuullun kokemuksen jälkeen emme ole läheskään yhtä innostuneita tutustumaan em. paikkaan.

Mutta kaippa sitä tästä parannutaan, toivottavasti jo ennen keskiviikkoa kun olisi tarkoitus piipahtaa kotimaisemissakin.

Eikä ollut maksettu saati ilmainen mainos vaikka siltä voisikin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti